Zoeken naar Webshop Keurmerk

Webshop Keurmerk
Consumententip Klopt dit keurmerk? Hulp Tips Radar het consumentenprogramma van AVROTROS.
Controleer dan op ConsuWijzer.nl of dit keurmerk betrouwbaar is. Kijk vooral uit voor keurmerken die qua naam erg veel op bekende keurmerken lijken. Webwinkel Keurmerk bijvoorbeeld in plaats van het bekende Webshop Keurmerk. Webshop Keurmerk heeft sinds half 2014 ook een internationaal keurmerk Webshop Trustmark. Een logo op een website zetten is niet zo moeilijk. Controleer dus altijd of de webshop daadwerkelijk bij het keurmerk is aangemeld. Dit doe je door op de pagina van het keurmerk zelf de webshop op te zoeken. Staat deze vermeld in de ledenlijst? Dan zit je goed. Klik hier voor de ledenlijst van Webshop Keurmerk of de ledenlijst van Thuiswinkel Waarborg.
Kassa Consumentenprogramma elke zaterdagavond live op 1.
Uiteindelijk prijken er nu elf keurmerken op onze site De Meesterkweker. De elf keurmerken die zonder enige controle onze website certificeren met hun keurmerk zijn Webwinkel Keur. Digikeur Bij twee keurmerken zijn we nog in onderhandeling MKBok. Thuiswinkel Keurmerk Bij deze vijf zijn we afgekeurd Thuiswinkel Waarborg. Het merendeel van de door ons onderzochte keurmerken houden niets tot weinig in. Door de goedgekozen naam liften ze mee op het succes van de grotere en inhoudelijke sterke keurmerken zoals Thuiswinkel Waarborg en Stichting Webshop Keurmerk. De consument komt dan wel in de kou te staan wanneer ze een probleem krijgen met de aangesloten webshop.
Qshops webwinkel keurmerk. Gratis juridisch advies voor uw webshop.
Wet kopen op afstand. Erkend keurmerk inclusief gratis klantbeoordelingen en betaaloplossingen. Erkend door de consumentenbond. Uitgebreide reviews en uitnodigingen. Diverse koppelingen en plugins. Widgets in eigen huisstijl. voor meer winst en marge. iDEAL vanaf 010 cent! Alle bekende betaalmethoden beschikbaar. Alleen voor Qshops leden! Al meer dan 10 jaar een succes! Sinds 2005 kiezen meer dan 3000 ondernemers voor Qshops Keurmerk en klantbeoordelingen. Al meer dan 10 jaar een succes!
Webshop Keurmerk De Geschillencommissie.
Bekijk de website van de Stichting Webshop Keurmerk op www.keurmerk.info. 2509 LP Den Haag. Bel 070 310 53 10. Uitspraken van de maand. Meer over de commissies. 2509 LP Den Haag.
Webshop keurmerk Over DAVO Uitgeverij DAVO.
Artikel 20 Wijziging van de algemene voorwaarden Stichting Webshop Keurmerk. Stichting Webshop Keurmerk zal deze algemene voorwaarden niet wijzigen dan in overleg met de Consumentenbond. Wijzigingen in deze voorwaarden zijn slechts van kracht nadat deze op daartoe geëigende wijze zijn gepubliceerd met dien verstande dat bij toepasselijke wijzigingen gedurende de looptijd van een aanbod de voor de consument meest gunstige bepaling zal prevaleren. Home Contact Privacy Links.
Thuiswinkel.org Hét keurmerk voor webwinkels.
Ik wil lid worden Zoeken in de ledenlijst Klacht indienen Contact Thuiswinkel.org. Helpt je verder met e-commerce! Als uitgever van de webshop keurmerken Thuiswinkel Waarborg en Thuiswinkel Zakelijk helpen we zowel consumenten als bedrijven bij het kiezen van veilige webshops. En met Thuiswinkel Reviews zie je hoe klantvriendelijk ze zijn. Bovendien komen we op voor e-commerce in Den Haag en Brussel doen we marktonderzoek en delen kennis via Thuiswinkel e-Academy en ShoppingTomorrow. Actueel voldoe aan de nieuwe privacywet met onze gratis tool.
Webshopkeurmerk EvolineWinkel.nl.
Met meer dan 2900 aangesloten webwinkels is de Stichting het grootste erkende Keurmerk van Nederland. De bij het Nederlandse Webshop Keurmerk aangesloten winkels staan onder onafhankelijk toezicht van de Stichting. De Stichting Webshop Keurmerk beoogt consumenten te beschermen tegen ondeugdelijke webwinkels en/of thuiswinkels. Per 1 juli 2012 zijn wij aangesloten bij de Stichting Geschillen Commissie met een eigen Geschillencommissie Webshop geheel onafhankelijk van de Stichting Webshop Keurmerk. Daarmee genieten wij de erkenning van de Consumentenbond en de SGC. Tevens biedt de Stichting per 1 juli 2012 een nakomingsgarantie. Op 17 april 2008 heeft Webshop Keurmerk de keurmerkentoets van het Ministerie van Economische Zaken ondergaan. De toets is uitgevoerd door de Raad voor Accreditatie.
Webwinkel beginnen met Webshopkeurmerk SEOshop Webwinkels.
De Webshop Keurmerk-voorwaarden zijn dan ook gebaseerd op de eerder door de Consumentenbond gehanteerde voorwaarden. Om de onafhankelijkheid te waarborgen is het beheer ondergebracht in de Stichting Webshop Keurmerk. De bij de Stichting Webshop Keurmerk aangesloten winkels zijn verplicht te voldoen aan de Europese en Nederlandse wet en regelgeving en aan de Keurmerk-code. De Stichting Webshop Keurmerk stelt zich mede ten doel het vertrouwen van consumenten ten aanzien van internetaankopen per telefoon catalogus en post te vergroten. SEOshop is volledig geoptimaliseerd voor goede zoekmachine vindbaarheid. SEOshop ondersteunt standaard al. Probeer geheel vrijblijvend de SEOshop webwinkel software.
Webshop Keurmerk VerzekerVoordelig.nl.
Home Klantenservice Over ons Keurmerken Webshop Keurmerk. Webshop Keurmerk een onafhankelijk keurmerk. Bovenstaande video geeft een kort beeld van wat het Webshop Keurmerk inhoudt. Informatie over het Webshop Keurmerk. De Stichting Webshop Keurmerk is sinds 2001 dé brancheorganisatie en hét Thuiswinkel Keurmerk van thuiswinkels die hun producten en diensten voornamelijk via internet aanbieden. Met meer dan 2400 aangesloten webwinkels is de Stichting het grootste erkende Keurmerk van Nederland. De bij het Nederlandse Webshop Keurmerk aangesloten winkels staan onder onafhankelijk toezicht van de Stichting. De Stichting Webshop Keurmerk beoogt consumenten te beschermen tegen ondeugdelijke webwinkels en/of thuiswinkels.

Contacteer ons